NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

ZEKERHEID MET ALDE

DE ALDE-VERWARMING, EEN ECHTE TROEF

RAPIDO heeft in samenwerking met het ALDE team een hoogwaardige verwarmingsmethode ontwikkeld en deze zelf in Scandinavië getest. Dit verwarmingssysteem is dé referentie op de markt geworden; het verspreidt de warmte gelijkmatig over de woonruimte en de cabine. Talloze klanten hebben gekozen voor de ALDE-verwarming voor RAPIDO. Ontdek zelf waarom zij hiervoor hebben gekozen!

Jean-Jacques RIOT, 63 jaar, Loiret

"Als echte liefhebber van de chambres d’hôtes, heb ik mijn hele manier van reizen omgegooid sinds ik het plezier van vakantievoertuigen heb ontdekt. Sinds ik in 2011 eigenaar werd van een 9096dF heb ik in alle vrijheid Europa doorkruist. Voortaan hoefde ik niet langer weken op voorhand mijn logies te boeken en plannen. Door mijn gevoeligheid voor allergieën was de verwarming met ventilatielucht niet geschikt voor mij. Toen heb ik de ALDE-verwarming ontdekt waardoor ik van zuiver/gezonde lucht kon genieten en dus meer comfort had. De verwarming werkt perfect eenvormig, zowel aan de voor- en achterkant van de camper is de temperatuur daardoor ideaal. Wat ik nog meer waardeer is de verspreiding van een constante warmte en er zijn dus geen temperatuurschommelingen in de camper. Eén ding is zeker, de ALDE-verwarming is een keuzebepalende factor bij de aankoop van een nieuwe camper."

Jacques DIGUET, 67 jaar, Parijs

"Sinds 2014 ben ik de gelukkige bezitter van het model 10.000 uit het RAPIDO gamma. Nu ik met pensioen ben, kan ik ten volle genieten van de natuur. Dankzij mijn camper zijn lange wandelingen nu dagelijkse kost geworden. Dag na dag kan ik genieten van alle landschappen die de Aarde me te bieden heeft. Geruime tijd is 'France Passion' mijn favoriete parkeerstop geworden. Natuurroutes in onze regio's waardoor we authentieke producten kunnen ontdekken. Waar ik ook ben, mijn 10.000 heeft alle comfort aan boord. De echte troef van dit model blijft zeker de ALDE-verwarming. Als standaard verwarming voldeed dit systeem aan al mijn verwachtingen. Ik kan zelf de temperaturen instellen voor de verschillende delen van de camper. Bovendien verwarmt het ook de opbergruimte waardoor het afvalwater niet kan bevriezen. Het is een zuinig systeem dat warmte recupereert van de motor om de radiators in de woonruimte te verwarmen. Het is zonder enige twijfel een product dat ik warm aanbeveel."

Dominique FADE, 60 jaar, Vosges

"Als fan van autoraces sinds het eerste uur, staan mijn weekends dan ook in het teken van mijn racewedstrijden. Om me te verplaatsen heb ik besloten te investeren in een camper. Ik ben nu twee jaar de trotse bezitter van een 7065FF met 180 PK en lits-jumeaux achterin. De ALDE-verwarming was een nieuwigheid voor mij! In mijn oude camper waren de ruimtes snel warm maar de Truma-verwarming was eerder lawaaierig en de warme lucht was nogal droog. Vandaag zorgt het ALDE-systeem weliswaar iets minder snel voor een gezellige warmte in de camper, maar de kwaliteit van de warmte voldoet perfect aan mijn verwachtingen. De warme zones worden gelijkmatig verdeeld in de volledige woonruimte. De gelijkmatige warmte biedt een ongeëvenaard comfort. Ik ben zo tevreden over dit product dat mijn volgende aankoop alleen nog maar een camper kan zijn met een ALDE-verwarmingssysteem aan boord."