NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

EEN TRIP VAN 3.425 KM

Dankzij onze zelf ingerichte bestelwagen maakten we kennis met het camperleven. We doorkruisten heel Zwitserland en een groot deel van Europa! Beetje bij beetje kwamen we te weten wat we nodig hadden qua toebehoren en leefruimte. In de loop der jaren
konden we ons een integraal camper veroorloven. Ons oog viel al een tijdje op het merk RAPIDO. We waren gek op het innoverende karakter van de inrichtingen en de kwaliteit.

In 2004 leerden we het model 985 kennen waarmee we Zweden, Noorwegen en Nederland bezochten. En ook onze haltes in Zwitserland en Frankrijk mogen we niet vergeten.

Onze camper bracht ons dus naar verre landen, zowel in de zomer als in de winter. We ontdekten talrijke skistations en campings in Frankrijk zoals Le Grand Bornand, Les Saisies, Méribel of Les Menuires.

In 2017 kochten we een nieuwe integraal camper 8096dF. We vielen meteen voor de charme van de naar elkaar gerichte banken en de duidelijk afgebakende leefruimten. Omdat de camper al van nature goed is uitgerust, volstaat het
om enkel een brandstofcel voor een perfecte autonomie te voorzien, net als een schotelantenne om contact te blijven houden.

Om ons nieuwe voertuig te testen kozen we voor een tocht door IJsland. Een trip van 3.425 km door een onherbergzaam landschap met de actiefste vulkanen ter wereld. Enkel de Nationale weg 1 is geasfalteerd! De andere wegen zijn bedekt met grind en de bermen zijn amper gestabiliseerd. Eén groot avontuur dus! Ons voertuig heeft de proef goed doorstaan: de reisomstandigheden toonden aan dat onze RAPIDO een goede en stevige constructie heeft. We bezochten meerdere watervallen, doorkruisten maanlandschappen en ontmoetten de inwoners. En ook onze ontmoeting met de papegaaiduikers, de ‘ster’ onder de vele vogels van het eiland, mag niet vergeten worden. Voor ons is de RAPIDO-camper het beste hotel ! 

« Voor ons is de RAPIDO-camper het beste hotel ! »

De reis is vaak even interessant als de eindbestemming zelf.

Bernard & Rose-Marie Aeby
baebyphoto.jimdo.com