NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

ONGEËVENAARD COMFORT

RAPIDO hecht bijzonder veel belang aan het comfort aan boord van uw camper. Niets beters toch dan genieten van het comfort van uw camper na een lange dag wandelen door de straatjes van een tot dan toe onbekend dorp ?

Omdat u een goede nachtrust verdient, koos RAPIDO voor de beste bedden. Onze matrassen zijn allemaal van BULTEX® schuim en liggen op een aluminium lattenbodem met meeverende latten (multidirectionele contactplaatjes voor DISTINCTION i10). De lattenbodem zorgt voor een natuurlijke ventilatie van het matras, waardoor die langer in topconditie blijft en de lucht optimaal kan circuleren.
Door de meeverende latten past de lattenbodem zich aan uw bewegingen aan en biedt hij de perfecte ondersteuning voor uw lichaam als u tijdens het slapen beweegt.

Wilt u nog meer comfort? RAPIDO ontwikkelde een topdekmatras met traagschuim (optioneel voor de Series 6F, 8F, 80dF, M; PACK EXECUTIVE Serie DISTINCTION). Als u slaapt sluit de matras nauw aan op uw lichaam, wat een omhullend effect biedt en waardoor alle bewegingen zachtjes worden gedempt.

ALDE CENTRALE VERWARMING

Comfort aan boord van uw voertuig gaat hand in hand met de temperatuur in uw camper. Zo heeft RAPIDO verschillende technologieën ontwikkeld waardoor u altijd een oplossing op maat van uw behoeften vindt. Het TRUMA verwarmingssysteem werkt zowel op gas als op elektriciteit (EH-optie). De warme lucht wordt optimaal over het woongedeelte verspreid via luchtopeningen.

Dankzij zijn expertise in ALDE verwarming kon RAPIDO een performant systeem ontwikkelen dat het GRADE 3-label verwierf. De gasketel verwarmt een circuit van buizen en convectoren en creëert een warme luchtstroom die langs de buitenwanden omhoog stijgt.

  • 1. Warmtewisselaar: benut de motorwarmte om de leidingen van het ALDE systeem te verwarmen.
  • 2 . ALDE verwarming onder de zitplaatsen in de cabine (afhankelijk van het model)
  • 3 . Volledige verwarming van de cabine
  • 4 . Luchtverwarming met mechanische circulatie voor een snellere verwarming
  • 5 . Frost Control: automatische afvoer van water als er een risico is op vorst
  • 6 . Handdoekhouder met convector aan achterzijde (i1066, i1090)
  • 7 . Volledige verwarming van de dubbele bodem met ventilatieopeningen
  • 8 . Onafhankelijke temperatuurregeling in de ruimte

ONTDEK ONZE GRADE 3 CERTIFICERING IN BEELDEN