NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper
Erkende kwaliteit

ERKENDE KWALITEIT

We beseffen dat onze klanten vooral kiezen voor onze kwaliteitsvolle voertuigconstructie. Daarom
sensibiliseren we onze teams voortdurend over de kwaliteitseisen van RAPIDO.

Tijdens de productontwikkelingsfase voert RAPIDO verschillende tests uit om zijn voertuigen te laten evolueren. Aan de hand van wegproeven zijn we zeker dat onze voertuigen betrouwbaar zijn op de rijbaan, de tests in koelruimtes tonen dan weer aan dat onze modellen elk seizoen gebruikt kunnen worden. Onze technische oplossingen in de strijd tegen warmteverlies zijn bovendien immens populair bij onze Scandinavische klanten en wintersportliefhebbers.

We beseffen maar al te goed dat een test nooit het gebruik van een voertuig in een reële situatie kan evenaren. Daarom ondernemen we ook verschillende reizen waarbij onze campers duizenden kilometers afleggen. Deze feedback in situ biedt waardevolle informatie in aanvulling op de gebruikelijke tests.

« Het allermooiste ? Een camper van RAPIDO kruisen op de baan en blij zijn dat je hebt bijgedragen tot de constructie ervan. »


Tiphanie
, monteur van vrijetijdsvoertuigen

EEN KWALITEITSEIS BLIJFT

  • 1 / Elk voertuig op de productlijn wordt voortdurend gecontroleerd door operators. Zo onderzoeken we hoe we elk punt waarop we vooruitgang hebben geboekt in al onze voertuigen kunnen integreren. Zodra het voertuig aan het eind van de productielijn is, worden er systematisch meer dan 100 functionele en visuele controles uitgevoerd door een erkende kwaliteitscontroleur. Op het moment dat een item niet aan onze eisen voldoet, wordt het teruggeroepen voor reparatie.
  • 2 / Ook voertuigen die willekeurig uit de productielijn gekozen worden, worden grondig doorgelicht door een gespecialiseerd team. Sommige voertuigen worden getest op de baan om eventuele incidenten aan het licht te brengen die alleen tijdens het rijden kunnen worden vastgesteld (geluid, rijgedrag van het voertuig ...).
  • 3 / Omdat iedereen een bijdrage levert tot de tevredenheid van onze klanten vragen we elk personeelslid van RAPIDO om één keer per jaar een audit uit te voeren.
  • 4 / Tot slot moet elk voertuig na de productie door een tunnel met een watergordijn rijden om na te gaan of de camper waterdicht is en we een garantie op waterdichtheid kunnen aanbieden gedurende 5 jaar.