NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

NIEUWE SERIE C

WELKOM IN EEN NIEUWE DIMENSIE

Camper C50

Camper C50

De wendbare en veelzijdige modellen van de Serie C openen nieuwe horizonten om te genieten van uw camper, zonder enig compromis wat betreft uw comfort. De Serie C, uitgerust met alle benodigde uitrusting voor uw comfort en genot, zal u versteld doen staan door zijn compactheid met een buitenbreedte van 2,17 m. De Serie C verlegt de grenzen van uw speelterrein !

wat een uitzicht !

Het panoramisch dak SKYVIEW geeft de Serie C een stijlvol en modern buitenaanzicht. Alles is perfect in harmonie: vloeiende, esthetische lijnen aan de buitenkant en een cabine die baadt in het licht aan de binnenkant. De achterzijde past perfect bij de alimuminium trimlijst aan de onderkant. De Serie C beschikt over een exclusieve buitendecoratie die het plaatje helemaal af maakt.

De serie breidt uit

Voor de Collectie 2022 heeft RAPIDO een gloednieuw model ontwikkeld, de C50. Deze halfi ntegraal is slechts 6,59 m lang en is daarmee het kortste model met centraal bed in de RAPIDO-collectie ! Aan boord vindt u evenwel comfort de groten waardig: 190 cm lang centraal bed, salon met L-vormige bank, doorgaande opbergruimte...