NL

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

EEN ONGEKENDE GEZELLIGE SFEER

De RAPIDO spirit onderscheidt zich van de anderen door zijn gezellige uitstraling en vooral dankzij zijn unieke meubilair. Deze sfeer wordt al sinds vele jaren speciaal gecreëerd en dit is mogelijk doordat RAPIDO altijd goed naar zijn klanten heeft weten te luisteren, en omdat het merk continu marketingonderzoek doet om een echt uitnodigend interieur te ontwikkelen waar het aangenaam vertoeven is.

« GEASSEMBLEERD IN DE FRANSE VESTIGING, IN MAYENNE »

RAPIDO's atelier voor houtbewerking staat al sinds jaar en dag garant voor kwaliteit en symboliseert de waarden die het merk hoog in het vaandel draagt: de combinatie van modern en traditie. De houtbewerking staat garant voor de kwaliteit van RAPIDO: aan het meubilair van elke Serie wordt altijd dezelfde zorg en aandacht besteed en de lak wordt handmatig aangebracht. Dankzij deze fijne afwerkingen staat RAPIDO bekend in heel Europa vanwege zijn kwaliteitsproducten.

UW SALON GEHEEL NAAR EIGEN WENS

Meubilair CASTELLO

Meubilair CASTELLO

Meubilair ELEGANCE

Meubilair ELEGANCE

Voor uw interieur heeft RAPIDO twee sfeerdesigns ontworpen die warmte uitstralen: CASTELLO: eigentijdse tint, met glanzende bekleding; en ELEGANCE: warm en verfijnd met massief esdoornhout (stof  en meubilair).

EEN UNIEKE SFEER AAN BOORD VAN DE SERIE DISTINCTION

De designers van RAPIDO hebben veel tijd geïnvesteerd in de binnensfeer van uw DISTINCTION. Deze maakt gebruik van uniek meubilair met witte deurtjes op de bovenkastjes. Het zwevende 'équipet' of keukenkastje/salonrekje met massieve omlijsting, vernist ELEGANCE of gelakte omlijsting CASTELLO laat een uitgepuurd en strak gevormd lijnenspel zien. Een feilloos tracé van de meubellijnen zet zich door aan de onderkant van het bed in de cabine en zorgt zo voor een harmonieus geheel.

PREMIUM EDITION, STEEDS GERAFFINEERDER

De Collectie 2019 bestaat uit 6 modellen met een weelderige uitrusting die symbool staan voor de geraffineerde luxe van RAPIDO, namelijk de Series 696F, 8066dF, 8096dF, i96, i1066 en i1090 PREMIUM EDITION.

De decoratie is al net zo exclusief als het model zelf: volmaakt dankzij de overvloed aan geraffineerde details.